Πρώτη σελίδα Google

Πρώτη Σελίδα Google!

Βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google γρήγορα και οικονομικά, καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες

Πρώτη Σελίδα Google Bing & Yahoo

Βγείτε στην πρώτη σελίδα Google

Ο τρόπος με τον οποίο η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης εμφανίζουν ιστοσελίδες είναι ο εξής: η Google έχει αυτοματοποιημένα συστήματα υπολογιστών που λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο και επισκέπτονται τυχαία ιστοσελίδες σε όλο το διαδίκτυο, αποθηκεύουν στιγμιότυπα από κάθε σελίδα και τα αρχειοθετούν σε μια τεράστια βάση δεδομένων.

Η Google διαβάζει κάθε λέξη, πρόταση, φωτογραφία, βίντεο, αρχεία ήχου κλπ. προκειμένου να προσδιορίσει το συγκεκριμένο θέμα της σελίδας και χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα που συλλέγει για να καθορίσει ποιες ιστοσελίδες θα εμφανίσει και με ποια σειρά, για μια συγκεκριμένη αναζήτηση λέξεων ή φράσεων.

Με λίγα λόγια οι αλγόριθμοι της Google καθορίζουν ποια ιστοσελίδα είναι η πιο σχετική για μια συγκεκριμένη λέξη κλειδί ή φράση κλειδί πχ. ( Πρώτη Σελίδα Google ) και την εμφανίζει στην πρώτη θέση των οργανικών αποτελεσμάτων, στη συνέχεια εμφανίζει τη δεύτερη πιο σχετική σελίδα και ούτω καθεξής.

Βγείτε στις πρώτες θέσεις της Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης με την φυσική μέθοδο των οργανικών αποτελεσμάτων.

Αυτά εμφανίζονται κάτω από τις διαφημίσεις που συνήθως είναι τα 4 πρώτα αποτελέσματα και μετά από το Google My Business (χάρτες) όπου επίσης υπάρχουν άλλα 3 αποτελέσματα.

Η πρώτη θέση στη Google δεν μπορεί να επιτευχθεί με την πληρωμή χρημάτων στη Google, επιτυγχάνεται μόνο με προσεκτική και μακροπρόθεσμη βελτιστοποίηση πολλών παραγόντων που χρησιμοποιεί κατά την κατάταξη της συνάφειας.

Η πρακτική της βελτιστοποίησης της παρουσίας σας στο διαδίκτυο ώστε να εμφανίζεται οργανικά στη Google ονομάζεται βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO).

Μερικά απαραίτητα πρώτα βήματα για την κατάταξη στις πρώτες θέσεις

  • Ταχύτητα σελίδας
  • Ιστοσελίδα φιλική προς κινητά
  • Ποιότητα και μήκος του περιεχομένου της σελίδας
  • Ποιότητα και αριθμός εισερχόμενων συνδέσμων (backlinks)
  • Λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενο της σελίδας
Πρώτη Σελίδα

Πρώτη σελίδα Google – Δείτε το κανάλι μας στο Youtube